Onderhoud en storingen


Serviceweekend 14, 15 en 16 juni

Serviceweekend, geen (thuis)werk mogelijk, (korte) onderbrekingen van het e-mail-verkeer. Aankomend weekend is er weer een serviceweekend om onze systemen veilig en up-to-date te houden. Deze werkzaamheden kunnen niet tijdens kantooruren worden uitgevoerd.

Het Serviceweekend begint vrijdagavond 18.00. Vanaf dan is werken niet meer mogelijk tot, in beginsel, maandagmorgen 0.00 uur.

Beperkt werken vanaf zondagmiddag 14.00 uur Als er geen tegenvallers zijn, kan normaal gesproken vanaf zondagmiddag weer gemaild worden. Wees echter voorzichtig met het werken via Citrix in je andere programma's, het kan zijn dat er nog onderhoud verricht moet worden wanneer testen niet positief zijn.

Als er bijzonderheden te melden zijn, zullen we op iRvN.nl updates van dit bericht plaatsen.

Vragen?
Heb je na het weekend vragen, mail naar de ICTServicedesk@irvn.nl of bel naar 024 329 9898.

Gestart op ()

Gepland onderhoud aan het WiFi-netwerk

iRvN gaat aanpassingen doorvoeren in de WiFi-omgeving.  De werkzaamheden vinden verspreid plaats in de periode van 26-5 t/m 7-6. Deze werkzaamheden worden uitgevoerd in het weekend en in de avonduren na 20:00.
Op het tijdstip van de aanpassing kan er geen gebruik gemaakt worden van de WiFi-voorzieningen. Dit moment zal afgestemd worden met de betreffende gemeente.
Daarnaast wordt de omgeving voorzien van nieuwe hardware en software waardoor de performance en WiFi-dekking verbeterd wordt. 

De aanpassing zal de bestaande problemen met o.a. Govroam naar verwachting oplossen. Ervaart u na de aanpassingen nog problemen, kunt u deze melden bij onze Servicedesk. 


Gestart op ()